- -
FIN   |   ENG
 
-
-
-
-
-
-

Adam Brooks Consulting is a human capital development company that believe in the power of the human mind and capacity to maximize its potentials in conducive environments.

-
Adam Brooks Consulting on sisältöön keskittyvä ja tiivis matkailualan organisaatio joka joustavissa vapaa-ajan- ja yritysmatkoissaan käyttää matkailualan erikoisosaamistaan tukeakseen asiakkaidensa pyrkimyksiä inhimillisen pääoman kehittämisessä.

Yrityksemme on perustettu edistämään matkailua Suomeen ja Nigeriaan sekä yritysmatkailu- että vapaa-ajan matkailukohteena pitäen mielessä mahdollisuudet yritysten henkilöstökehityksen tukemiseksi. Pyrkimyksenä on tuoda esille molempien maiden tarjoamat mahdollisuudet koulutukseen ja tiedon syventämiseen sekä yrityskontaktien luomiseen samalla kun asikkaille luodaan ikimuistoisia matkailuelämyksiä.

Adam Brooks Consulting järjestää joustavia ja yksilöllisiä matkailupalveluita sekä Suomeen että Nigeriaan matkansa suuntaaville yrityksille. Palvelut sisältävät myös varaustenhallinnan, matkailuneuvontapalvelut sekä vankan paikallistuntemuksen kohteissa. Yhdessä paikallisten yhteistyökumppaniemme ja palveluntarjoajien kanssa luomme ainutlaatuisen ja yksilöllisen palvelukokonaisuuden joka varmistaa asiakastyytyväisyyden ja antaa parhaan mahdollisen matkailukokemuksen – oli sitten kysymys liike- tai vapaa-ajanmatkasta.