- -
FIN   |   ENG
 
-
-
-
-
-
-

Adam Brooks Consulting is a human capital development company that believe in the power of the human mind and capacity to maximize its potentials in conducive environments.

-
Neuvonta- ja tukipalvelut
Adam Brooks Consulting pystyy järjestämään neuvonta- ja tukipalvelut sekä yritys-, että yksityisille asiakkaille. Tärkeimpänä voimavarana pidämme vankkaa paikallistietoa sekä Suomessa että Nigeriassa. Palveluihimme sisältyvät workshopit, seminaarit ja kaikki matkapalvelut asiakkaille, jotka pyrkivät kasvattamaan markkina-aluettaan.
 
Kohdepalvelut
Adam Brooks Consultingin kautta Nigerian markkinoille pyrkivä yritys voi tilata logistiikka ja muut palvelut voidakseen laajentaa toimintaansa ja yhteysverkostoaan Nigerian alueelle. Palvelut sisältävät mm. tutustumiskäynnit, verkoston rakentamisen neuvontapalvelut, toiminnan aloittamisen tuen ja henkilöstön uudelleen sijoittamisen. Palvelut rakennetaan yksilöllisesti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.
 
Matkailun kehittäminen
Adam Brooks Consultinging kautta yrityksesi voi saada tukea matkailun kehittämiseksi – meiltä saatte tukea ja ideoita kiinteistön hankinnassa, kontaktiverkoston laajentamisessa ja johtamisessa sekä koulutuksessa ja uusien tuotteiden ideoinnissa.
 
Henkilöstömme on voimavaramme
Tiimimme: Yrityksemme yhdistää eri alojen ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus palvelualoilta sekä yksityisen- ,että yleisen sektorin organisaatioista. Ennakkoluulottomasti hasteet kohdaten ja luottaen hyvän pohjatyön ja palveluiden kehittämisen voimaan pyrimme korkeaan asiakastyytyväisyyteen laadulla ja ammattitaidolla.